Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


30.rész ..komikat kérek :3 ^^

2013.03.31

 Ali volt az..vagy inkább mondjam azt h Briana Clark?  El mondott mindent..azt h Selena fogadta fel h kémkedjen utánam ..és kamu volt minden amit  mondott h félig magyar,h 17 éves igazából 19 :| És minden beszélgetésünket fel vette hangfelvételre..és át adta Selenának.. És mikor utoljára meg csalt Justin :// igazából nem Brianával hanem Selenával..altatót adott be Briana Justinnak és utána Selena azt csinált vele amit csak akart :( ...És ráadásul még küldött rám embereket akik éjjel-nappal figyeltek fényképeztek..és régebben éreztem h valaki figyel mondtam Justinnak de azt mondta h be képzeltem magamnak..hittem neki..de most bet teljesült h nem képzeltem be...aztán le ba**tam neki még 1 pofont majd ki zavartam...nagyon ideges voltam ..fel tudtam volna robbani..Justinnal meg beszéltük h nem jelentem fel őket mert Justin mostanába elég sok balhéba keveredett és még ez is ...de Selenát ki csinálom az biztos...Nem vagyok túl jó hangulatomba és még apa is fel idegesitett ..hát nekem se kellet több..Apa nem szereti Justint..és nem teljesen zavarta el Justint de célozgatot rá..én meg minden féle dolgokat vágtam a fejéhez..és azt mondtam neki h semmi köze hozzá h kivel vgayok együtt és hogy akkor jön ide Justin mikor kaar meg h utálom..ezt nem kellet volna de már elegem van belőle...fel mentünk a szobába én,Justin,Benji ,Accicia ..beszélgettünk..majd Justin ahaz ment mert már későre járt..annyira furi h nem alszik itt...és hiányzik :$ ...

***El telt 1 hét..***

 

 

El telt egy hét..apa még nem fogadta el Justint ezért én se vagyok jóba apával...amég nem fogadja el Justint ilyen rossz lesz a kapcsolatunk..Tiffany nem tudja h én tudom h mit csinált vele Dave ..Lillusnak nem szóltunk Justinnal :| majd el jön az ideje..Tiffany még mindig nagyon utál..de egy jó hírt is mondok..holnap esküvő :)) és Chris már rendesen tud járni..és ki tudja mondnai h anya és apa ^^ kis herceg *-* Lillussal és Accicával el megyünk--manikűröshőz.. vásárolgatni meg ilyen csajos dolgokat fogunk csinálni..amiket szokott csinálni a mennyaszony esküvő előtt..és persze ma lesz a legény és a leány búcsúztató is ..a fiúk meg igérték h nem fogják túlzásba vinni..és nem hívnak se gogo se semmilyen lányokat..de nem hiszek nekik ezért nekem is van egy meg  lepim Lillusnak ,;) ..El is indultunk Lillushoz ..(Én,Justin,Benji és Accica) ...Mikor oda értünk... Le ültünk beszélgettünk egy kicist közbe Chris aludt ..mosst délután 1 óra van..Lillus anyukája 3 órakor jön meg ő fog vigyázni egész nap Chrisre :)) mikor meg jön Maria (Lillus anyukája) mi csajok meg nézzük a templomot mert már be rendezték az esküvőre .és el kezdjük a csajos dolgokat .ma én és Accicia itt alszunk Lillusnál hogy reggel tudjunk segíteni neki ..már nagyon izgul..Beszélgettünk a nappaliba mikor hallotuk h valaki neki megy az ajtónak...Tiffany volt az ..xd

-Sziasztok! ezt nem fogjátok el hinni...áááááááááááááhhhhhh~Mondta sikítozva Tiffany..

-Neked mi a bajod?~Válaszolt Lillus..

-Jövő haza felé..egyszer csak jön velem szembe a One Direction..kértem autogrammot..és kpatam tőlük az arcomra puszit...áááh hát nem nagyzserű?

-Várj te nem Belieber vagy? ~Mondta Justin durcisan...

-De csak Directioner is egybe..na de még nem fejeztem be..kaptam tőlük egy koncert jegyek az első sorba ..aztán indultam tovább akkor kik jöttek velem szembe? Robert Pattinson és Tayor Lautner...tőlük is kértem autogrammot..Jobb nem lehetne  napom..

Aztán meg csörrent  a telefonja...Csak annyit halottunk ahogy válaszolt valakinek.."ahha,igen,persze sajnálom,nagyon örülnék neki" Mikor le tette el kezdett síkitozni majdmeg süketültünk..

-Képzeljétek..40 perc és jön Joe..megyünk moziba...Yeee

-ki az a Joe ~Kérdezte Lillus..

-Egy fiú aki tetszik régóta.. Pff..Amanda te is itt vagy? ha meg jön Joe ne szólj hozzá és ne nézz rá nem akarom h ha rád nézz akkor szívrohamot kapjon a látványtól..

-Száljál le rólam..mert szájba találak rúgni egészen véletlenül...~Emeltem fel a hangom..

-Ha olyan fejem lenne mint neked hazáig rugdosnám..na de mind1..most fel megyek fürödni és ha meg érkezne Joe ..akkor mondjátok neki h migyárt kész leszek ha nem lennék addigra kész..~Mondta Tiffany majd fel szaladt az emeletre miközbe énekelte Justintól a Stuck in the moment-et 

Már kezd elegem lenni ebből a csajból..de egyszer tényleg le ütöm azt  nézhet..Miközbe a randiára készülödőtt. csöngettek..egy fiú volt az egy szemüveges ki alacsony fiú volt kezébe egy szál rózsa és egy bonbon ..azt hittük h Joe pedig nem Patrick volt az Tiffany osztálytársa szerelmes Tiffany ba.szégyenlős fiú..

-Tiffany! Siess vendéged jött! ~Kiabált Lillus az emeletre föl...

Tiffany egyből meg is érkezett...

-Te mit keresel itt? 

-é..é..én .cs.csak azt ak..akarom mondani h sze..sze..ret.lek..

-tanulj meg beszélni,nyomorék..huzzál inenn nem akarom h meg lásson itt Joe..és vidd magaddala  virágod és bonbont is ugyan is alergiás vagyok a mazsolára..tudod merre van az ajtó nem? akkor takarodj.

El ment szomorúan a fiú..:| ...

-Miért voltál iylen bunkó ezzel a fiúval?~Kérdezte Lillus

-Pff nem látod h nézz ki? szemüveges,jó ha van 30 centi és 10 kg stréber ...előbb választom a halált mint őt..és úgy néz ki mint ha le hányta volna egy szivárvány..

-Akkor is ez nem volt szép tőled..

 

Meg érkezett Lillus anyukája ...el váltak útjaink a fiúktól :D ők jobbra mi balra elöszőr is a templómba indultunk meg nézni h milyen lett..gyönyörűű le is fényképeztem :) 

25820_7459911_400_078ed227051d0d88a2aafb1eb9b8c6f8.jpg


 

 

 

 

 

 

 

Majd be mentünk egy  masszázs szalonba ott el töltöttünk egy órát..Majd el mentünk manikűr szalonba is ott is el töltöttünk egy órát...Majd haza mentünk már mint Lillushoz ..Lillus házukba za ajó h nagy és hangszigetelt és nem nagyon halattszanaka hangok..ezért be mentünk a Lillus szobájába raktunk be zenét közbe piáltunk..miközbe meg érkezett a chippendale mivcel 100% h a fiúk hívnak csajt vagy többet én is hívtam Lillusnak :DD És ahogy táncolt :D  Meg kapom a magamét Lillustól..és Ryantól ha meg tudja :$$ de mind1 jól éreztük magunkat ...sokáig fent voltunk és Chris nem tudot aludni ...azért be hozztuk magunkhoz..:$$és ahogy szóltunk hozzá úgy nevetett egyemmeg *.* Majd le feküdtünk és aludtunk ..Reggel..kb 6 óra lehetett mikor ébresztettem Lillust....És Acciciát..El keztünk készülődni vagyis Lillust csináltunk A mi ruhánk otthon van majd haza megyünk el készülődni..le zuhanyzott Lillus..Maria is segített Lillusnak és anyu is és Ryan anyukája is :)) előszőr a ruhát vette fel..

untitled.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Majd a haját csináltuk meg *.* utána ki sminkeltünk stb..gyönyörű a Lillus *.* el kezdett sírni eszébe jutott apukája én mondtam neki h ne sírjon mert el kenyődik a sminkje :) ..És a kis Christ fel öltőztettem kis öltőnybe majd meg zabáltuk*.*Majd haza mentünk Accicával át öltőzni stb..Benji már kész volt.és Ryan is Justin sehol :c le zuhanyoztam mfel öltőztem meg csináltam ahajam ki sminkeltem magam stb..30 perc és el kezdődik az esküvő..gyors el mentem Justinhoz..Nagyon elegáns volt...és Patie is nagyn szép volt :) és Jaxo ,Jazmyn is :)

-de szép vagy ,szerelmem <3

-Köszönöm Justin,te is nagyon helyes vagy :) indulhatunk? 

-Persze..:)

El indultunk a templómba Ryan már ott volt és mindenki más..már 10 perce el kellet volna h kezdődjőn de Lillus sehol..apa vezeti be a Lillust..remélem nem pont most gondoltam meg magát..:oo De szerencsére meg is érkeztek--Chris végig nevette az egész szertartást :)hiába probáltam el halgattatni ..és olyanokat mondott h "apa,anya,apa,anya" Mindenki Chrisre figyelt..És amikor fel húzták egy más újjúkra a gyűrűt..azzal vége lett..ki mentünk rozsaszírmokat szortünk és dobáltunk Lillusékra..stb..És akedvenc részema  csokor el dobás..és ki találjátok ki kapta el? Hát én ..Mit jelent ez? tütütü férjhez megyek! :)) Mikor el kaptam át öleltem Justint :D Apun láttam h ki van akadva..Még nem tervezem h hozzá megyek Justinhoz még fiatal vagyok :)..

eskcsokorfeher5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ki béreltek Lillusék egy termet ..és ott fogunk bulizni Yee...:)és a torta nagyon-nagyon finom volt 

ffh.jpg

:) bár a végén Chris bele tenyerelt..Ryan meg le nyalta a kezétxd..ha tortás a gyreek keze mi meg oldás az helyes h meg mossuk? le nyaljuk ..Ryan gondolkodása..:D Gratulált mindneki Lilluséknak..:) Majd haza mentünk Justinnal át cserélni a ruhám úgyan is ..a kicsik (Lillus,és Ryan rokonuknak a gyerekük) össze vissza szaladtak és rám borították a puncsot :| haza értünk le zuhanyoztam úgyan is tiszta ragacsos lettem...Majd akartam volna fel venni a ruhám de Justin nem hagyta...

-Hé bébi..tudod senki nem veszi észre ha pár órára itt maradunk~Mondta Justin miközbe közeledett felém..

-Justin,menyjünk vissza...

-Ne már..most más hoz van kedvem...

-Majd máskor oké?

-ahjj oké..de akkor segítek fel öltőzni ..

-Rendben ?

Jó nehezen fel öltőztettet Justin ..végig csókólgatta a testrészeim...:):$$ Annyira szeretem ..Majd vissza indultunk..de előtte Ciarat meg ettetem adtam neki vizet is :D Mikor vissza értünk

564487_487484581306370_57189818_n.jpg

 

 Justin le rohamozták  5-9 évesek xd szegénynek itt sincs nyugta ...de azt mondtam nekik h ha most békén hagyják Justint holnap el megy hozzájuk Justin és kapnak autogrammot és puszit..meg el viszi magával a turnéra--egyből le koptak :)) Tiffany el se jött ..:| nem mint ha nagyon hiányozna ..-.-Majd el mentünk fényképezkedni..(fényképézhez) vissza jöttünk..és kajáltunk..Majd Lillus és Ryan el mentek..Nászútra..2 hétre..Lillus el akarta vinni magával Christ de mondtam neki h mi majd vigyázunk rá kapcsolodjanak ki ketten :3 ..Mikor Chris látta h el mennem kocsival anyukája és apukája sírni kezdett :( meg nyugtattam adtam neki tejet cumisüveggből és egyből le nyugodott :)) Aztán sokáig buliztunk nagyon jó volt.-.majd kezdett kiürülni a terem...Pattieék is már mentek haza és anyuék is...én is ndulni akartam volna anyáékkal mikor Justin meg álított...

-Hé,cica..nincs kedved nálam aludni..?

-Lehet róla szó..

-Oké..akkor indulhatunk? 

-Igen :)

 El köszöntem anyáéktól..szokás szerint apának nem tetszet h Justinnál alszok de az már ő gondja :D Szóval..egy kis idő múlva meg is érkeztünk..De előtte fel hívtam Maria-t h Chris jól van-e szerencsére mindenrendben épp aludt mikor telefonáltam...<3 :P Le feküdtünk Justinnal...már későre járt..Justin a takaró alatt simogatta  testem ..Én egy puszival jutalmaztam ...majd Justin vetkőztetett :$ :$$  Nagyon aranyosan csinálja ,gyengéd és oda figyel rám és ezt nagyon szeretem benne <3 Reggel kicsit aludtunk..Majd fel keltünk fel öltőztünk és le mentünk a nappaliba és ..ott várt minket Dan Kanter ..(Justin gitárosa).Bírom mert jó fej..:D Mindig viccelődik..

-Sziasztok,fiatalok látszik rajtatok h nem sokat aludtatok az éjjel...~mondta nevetve

-Szia Den,tegnap vol az esküvő és későn jöttük meg...~Válaszolt Justin..

-Én nem arra gondoltam...

-Den...ne izzélj már..~Mondtam miközbe pirultam el..

-Gyertek,késza  reggeli..~Mondta Pattie ..

-Köszönöm én nem vagyok éhes,de most megyek haza át öltőzők stb..Sziasztok...

-Ne..maradj még..olyan jó veled lenni~Ölelt meg Justin..

-Aranyos vagy ...de majd később beszélük ..még el kell mennem meg nézni Christ ...Majd gyere el hozzám és kitalálunk egy jó programot..okés?

-Oké..Szia,Szeretlek..

-Én is..sziasztok!<3


El mentem meg nézni Christ..pont jókor mert maria épp dolgozni indult és épp hívni akart h nem-e tudnák vigyázni rá.Én szívesen vigyázok rá mert imádoma kis csávót :)<3 Szóval ..be pakoltam mindent amire szüksége van a kicsinek és indultam haza mielőtt össze futok Tiffany-val :| Haza is értem le zuhanyozztam majd attam enni Ciaranak addig Benji és Accicia vigyázott Chrisre :) ...Kis idő múlva jött Justin  is :) Már hiányzott,pedig nem rég váltunk el egymástól :') ..Hamar el tellnek a napok és nem sokára el tellik egy hét és Go Magyarország ..:))...

***El múlt 1 hét***

 El se hiszem,el telt 1 hét és ma megyek Magyarországra..azóta Lillusék is meg érkeztek..rövid nászút volt :)) de jól érezték magukat Benji és Accicia vissza mentek Canadába..:| ..És egy rossz hír :(( Justin nem tud velem jönni mert turnézni megy Olaszba..Justin majd meg hal a féltékenységbe..de nem mondhat le a fellépésről..már sokan meg vették a jegyet stb..Reggel 8 óra van..most pakolok be  a börőndbe ..10 perc és Barbi itt lesz..;)..

-Hiányozni fogsz cica ...~Szomorkodott Justin...

-Nekem is hiányozni fogsz..de csak egy hetett leszek ott..és mindennap beszélünk majd webkamerán stb..

-De az nem ugyan az..nem tudlak meg csókolni...és meg érinteni..

-Ahjj...ne szomorkodj mert el megy a kedvem..

-Majd kapcsolj a musicmixre 18:00-kor holnap mert akkor élőbe fognak le adni ahogy éneklek..és a Be Alright-t választottam mert az rólunk szól..és tiszta szívemből neked fogom énekelni..

-De aranyos vagy :)) Nézni fogom..

-Oké,de még valamit beszéljünk meg...de pasizz be..és rá se nézzél a fiúkra oké?

-Renben van de,te se csajozz be...

-Nem fogok..;)

Meg is érkezett Barbi ..El indultunk közösen a reptérre ...nagy nehezen el válltunk egymástól Justinnal..könnycsepp is ki gördült a szememből hiányzik már most gondoltam magamba..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 21337
30 nap: 381
24 óra: 10